altrecords

A 2004-ben indult hangstúdiót működtető csoport tagjai "szinténzenészek", maga a hely is kezdetben elsődlegesen azzal a céllal jött létre, hogy saját igényeinknek megfelelően jelentősebb idő- és pénzkorlát problematikája nélkül tudjunk anyagainkon dolgozni.

A stúdió hivatalos hátterében az EaSTRÁD Kulturális Egyesület áll. A non-profit szervezet filozófiájának megfelelően a stúdió nem termel nyereséget, mivel a bevételeket a fenntartási költségre, és az esetleg még fennmaradó egyéb pénzeket műszaki fejlesztésre fordítjuk.

A stúdió elsődleges célja, hogy a kultúra és a tehetség szolgálatában olyan lehetőségeket biztosítson a magyar zenészek számára a hangfelvétel készítés területén, amely máshol csak sokkal magasabb költségekért lenne elérhető. Célunk, hogy egy tehetséges, törekvő zenekarnak ne jelentsen akadályt nagylemezének vagy demójának elkészítése. Ennek szellemében a stúdióban gitárok, pedálok, gitárerősítők, billentyűk, hangmodulok, dobok ingyenesen igénybe vehetők.


Az eszközök kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, igyekszünk minél jobb felvételi utat biztosítani az analóg hangbirodalomból a digitális világba. Elsősorban élő zenei felvételekre vagyunk berendezkedve, de samplinges "tekergetős" zenék is készültek már nálunk.

Profilunkba tartozik még: filmzenei felvételek, hangalámondás (pl. filmhang, játékhang), digitalizálás (szalagról, lemezről), konvertálás különböző formátumokból és adathordozókról (pl. minidisc, DAT) gyakorlatilag bármilyen formátumba.

Szívesen segítséget nyújtunk a hangszerelésben, zeneszerzésben is, profi stúdiózenészek közreműködésével.


Várunk mindenkit szeretettel!


Dynamic Range Jókai Klub

Jazzy Rádió

 


No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

altrecords

altrecords hangstúdió

1121 Budapest,
Hollós út 5.
(Jókai klub)

+36 30 515 2832
altrecords@gmail.com
www.alternation.hu