altrecords

Nagyobb térképre váltás

Elérhetőségeink:


Altrecords Hangstúdió
1121 Budapest, Hollós út 5. (Jókai Klub)
e-mail: studio@alternation.hu
web: www.alternation.hu
blog: altrecords.blogspot.com
facebook: altrecordshungary
blogspot facebook

Papócsi László - stúdióvezető
tel.: +36 30 5152832
e-mail: altrecords@gmail.com


Megközelítés:

A stúdióba el lehet jutni a Moszkva tér / Széll Kálmán tér felső, Várfok utcai részéről induló 21-es, illetve 21A jelzésű autóbusszal, amelyről a Svábhegy fogaskerekű állomás megállónál kell leszállni, valamint a 212-es autóbusszal, amelyik a BAH csomópont érintésével a Boráros térről jön és itt van a végállomása. A kirándulni vágyók utazhatnak a fogaskerekű vasúttal is.
Az utolsó 21-es 23:17-kor, az utolsó 212-es 23.19-kor, az utolsó fogaskerekű 23:33-kor indul a központ felé. A 990-es éjszakai buszjárat 23 órától hajnali 3 óráig minden óra 52 perckor indul a Svábhegy megállóból. A busz a Moszkva tér / Széll Kálmán tér, Batthiány tér, Astoria, Blaha Lujza tér, Örs Vezér tere útvonalon egészen Rákoskeresztúrig közlekedik.
Menetrendek: 21, 21A, 212, 990, fogaskerekű
Autóval a Déli Pályaudvartól, vagy a BAH-csomóponttól kb. 10 perc. Parkolási díj nincs. Pakoláskor közvetlenül a stúdió bejáratáig be lehet állni.

Környezetünk:

Hangstúdiónk a XII. kerületi Jókai Klub (művelődési/közösségi ház) alagsorában található.
A Ház pozitív adottságainak számos előnyét élvezzük. Szép svábhegyi ősparkos könyezet, étterem, színházterem, sport pálya, egyebek (ld. Jókai Klub honlapja).

A színházterem rendszeres fellépési lehetőséget biztosít amatőr és profi előadók, zenekarok számára, és készíthetők élő koncertfelvételek is.

Az étterem ideális kikapcsolódás a megfáradt zenészeknek. Hétfő kivételével minden nap 10-től 22 óráig tart nyitva (időnként tovább). Magyaros ízekkel, gazdag kínálattal, hétköznap 15 óráig kedvező árú (800.-Ft-os) kétfogásos menüvel várja kedves vendégeit. Csapolt sör.


Stúdiónk:

A stúdió méreteit tekintve ún. “projekt studio”. A feljátszó helyiség területe 25m². Akusztikáját tekintve inkább “live room”, tehát nem folytott süket-szoba, hanem meleg, természetes akusztikával rendelkező tér. Ez elsősorban dobfelvételek készítésekor jelent előnyt. Ha mégis szárazabb hangzás kell, az akusztikai jellemzőket mozgatható paravánokkal tudjuk befolyásolni. Ezen a 25 négyzetméteren már van lehetőség 4-5 “egyenrangú” akusztikus hangszer egyidejű felvételére is. A folyamatban lévő fejlesztések is arra irányulnak, hogy az “élő“ együttes feljátszásokat minél gyorsabban és egyszerűbben tudjuk rögzíteni.

A lehallgató helyiség 18m² erősen csillapított szoba helyszíne a keverésnek.
A hátsó bejáratnál a hangszereket kényelmesen be lehet pakolni, itt van a WC és a dohányzásra kijelölt hely is.


No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

altrecords

altrecords hangstúdió

1121 Budapest,
Hollós út 5.
(Jókai klub)

+36 30 515 2832
altrecords@gmail.com
www.alternation.hu